torsdag den 26. juli 2007

Det går fremad, men der går ferie i den.

Del 2 af plankeværksombygningsprojektet:







Sidst hørte vi om, hvordan Boa'en fik sanket materialer til huse og fik fintænkt projektet sammen med Fru Lise.... så er der sådan set ikke sket så meget siden, for vi har lige haft en HEL dejlig og sjov og spændende dag på Egeskov Slot på Fyn.







Yey! er du for rådden de har da ting & sager som at man kan kigge på... masser af spændende udendørsaktiviteter, som f.eks. deres berømte labyrint. Den har tidligere været lavet af bambus, men det skidt har jo kun en levetid på cirka 80 år, og gik for nogle år siden i blomst og gik derefter ud, så indtil frøeene er blevet til nye bambusser, så er labyrintet lavet af pil istedet... det gjorde nu ikke oplevelsen mindre interessant.



Og så er der jo slottet med jagttrofæer og en hel Louis XVI (16) stue...for ikke at tale om det mest berømte ved stedet: Bilsamlingen og motorcyklerne.. tænk, der er SÅ mange biler, at de mindst pæne (men efter min mening mest spændende) var sat på LOFTET!!... jo jo... hvem HULEN er man, når man kan sige noget i retningen af dette ved receptioner:


"Nåh Porchen?... vi havde sq ikk li' plads, og brugte den ikke, så den gamle 928´er har vi sat på loftet, du gamle... nå skål?..hvordan har dine aktier det ellers?"

fnis.. der var oss en go' gammel Yamaha 4 gears 50 kubik knallert.. noget der kan gøre enhver dreng født i 68 VILDT nostalgisk... og 1000 andre ting...alt i alt en spændende dag, for både os og børnene.






Hvor langt kom vi så med plankeværket?





Jo, halvdelen af brædderne er savet til nu, og plankeværket selv skal have algefjerner imorgen den 26.









Fortsættelse til fortsættelsen følger...

Boa

Ingen kommentarer: