søndag den 8. juli 2007

Om en dejlig weekend i Nordjylland.

Så oprandt dagen, som vi er mange, der har set frem til: 070707 Dette er datoen som "vi" fik et anonymt brev om at reservere allerede tilbage i februar, og jeg skal da lige love for at snakken gik i radionørdeflokken om HVEM det nu var, der ville giftes, men ikke ville give sig til kende endnu.

Vi kunne jo hurtigt regne ud, at det måtte være en nuværende eller ex-kollega, da mange af radionørderne havde fået den. Mange gættede på Troels & Christina, da de jo lige havde købt hus. Jokih & jeg - med fruer - var udelukkede da vi allerede er gift, Kim & Anne's datter havde fødselsdag, så de eneste det næsten kunne være, var Adam (Atam) & Lisbeth, men de benægtede. Hæhæ... de benægtede så meget, at de i praktis var afsløret på forhånd, og hvem ville ellers være et mere passende par, til at vælge - og vente på - netop denne dato? 070707.

Dagen oprandt og vi kom til fra nær og fjern. Stor var min glæde over at møde både Hans Bornich og Fie, og sør'me osse Christian Skov(Zef) Marianne K. var der også, ja og mange tidligere kolleger fra ANR i Aalborg dukkede osse op. Der var godt nok dækket op til radionørderi i den helt store ende.

Festen blev holdt i den fedeste gårdhave, og selvom det stort set regnede hele tiden fra 12 til midnat, så var det en super hyggelig fest. Der var spansk mad ad libitum. Øllerne og sprutten var af samme mærke - "ad libitum" altså. Brudeparret havde hyret to drink-mikser-nu-skal-i-se-hvad-vi-kan-blande-fyre.. brrrzzz.. ska' da' li' lov' for at de vidste hvad de havde med at gøre, for vi blev da godt nok pænt berusede, som man siger.

Troels & Christina kom desværre lidt senere end beregnet, for de skulle lige gennemstå hele 4 forskellige køer på motorvejen mellem Odense og Aalborg. Det trækker jo lidt på tålmodighedslageret, men de kom, og det var dejligt.

Jeg havde det festligt hele aftenen, fik snakket med alle mine kære gamle kollegaer fra Radio Victor, og vi kom da langt omkring... faktisk så handlede det ikke engang så meget om radio som det kunne have gjort...men der ER jo osse et liv efter Victor, så det ku' vi jo oss få en del tid til at gå med.

Efter at have ligget i alkoholholdig lage siden middag, valgte vi at give op ved 1 tiden, og tage tilbage på vandrerhjemmet. Nogle timer SKULLE vi jo have sovet, for vi skulle være ude af værelset allerede kl 10 (det ER altså noget pjat, med de tidlige rømningstider... NOGEN må sq da gøre noget!!)

Søndagens morgenmad blev til brunch på Caféministeriet. Det var dér hvor festen startede med opsamling af gæster dagen før, så det var jo meget passende at slutte samme sted.

Nu er klokken snart 16 søndag eftermiddag, vi er hjemme i Ribe efter næsten 3 timer på motorvejen, så nu staår den på kaffe & sofa resten af dagen.

Tak til Atam & Lisbeth for en fantastisk dag!

Tak til alle jer, som jeg siden i går, har opdaget, læser med i denne blog:)

Boa

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som det perfekte bryllup, dejligt afslappet og med spansk mad:-b MUMS! Og det regner jo også i Spanien engang imellem...

Anonym sagde ...

Hej Boa ...

Så blev der "endelig" tid til at læse din blog :-) Gårdhaven skulle jo lige gøres ren, sjatterne skulle drikkes og resterne fryses ned :-)

Men tak for de pæne ord, vi synes også selv at det på alle måder var vådt - MEN også hyggeligt, varmt, dejligt, intimt, sjovt og dejligt!

Glæder os til næste fest i haven!
- ses vi der? Trpr jeg nok vi gør!

/Adam

Anonym sagde ...

Hæj BoA
Tak for sidst i Hr og Fru Lehns gårdhave. Hygsomt med samværet med du og fruen og snakken om de gode gamle Victor-dage. Og tak for hjælpen med de mange tømninger af telttaget...;) Skulle hilse fra Rikke.