tirsdag den 24. juli 2007

Om planker og millimetre.


NU skal det godt nok være!

De seneste sommres udedage på terrassen kunne godt have haft overskriften som den gamle sang: "Titte til hinanden"..men det gi'r vi ikk' mere.... at titte til naboerne altså.

Forklaring:

I en boligforening bor vi tæt. Naboens og vores terrasser er kun adskildt af et plankeværk. Plankeværket kan man kikke direkte igennem da brædderne er monteret skiftevist overfor hinanden på hver sin side... se nedenstående billede.






Vi har gået og overvejet hvordan naboerne ville tage det, om de ville føle sig fornærmede eller føle sig anklaget for snage, men vi fandt argumentet for et par måneder siden: "At så kan hundene ikke se hinanden og så kommer de ikke til at skælde ud på hinanden" - den åd naboen med hud & hår...men så strandede projektet på grund af arbejde og andre projekter.... Nu flytter de imidlertid, dem inde ved siden af, så NU er det bare med at få klappet brædderne op INDEN de nye naboer flytter ind... hi hi.


En sideløbende historie er, at vi har haft et alt for lille terrassebord:



Der var jo knapt nok plads til BÅDE tallerkner OG grillmad på een gang, og når der så oss skal serveses Salat, Heinz, Remoulade, Øl & Vand m.m. så vi har overtaget svigermors havebord, og Lise har malet det såååh fiiiint (se forrige billede).
Vi har længe gået og snakket om det manglende privatliv (især i spisesituationen) og siden vi nu har både ferie, fri og fuksvans, er der jo ikke andet for, end at få taget mål til projektet og komme ud i Jem & Fix og få fixet noget pind.





Vi skal bruge 9 rå brædder a' tre meters penge, en liter algefjerner, en kasse skruer (torque selvfølgelig) en tommestok og lidt tålmodighed.
Tålmodighed fordi det bare regner og regner og regner idag, så lige nu er det komende plankevært strandet i uopskåret og lodret stand i et hjørne ved terrassedøren.




....fortsættelse følger.

Boa

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så er man sgu rigtig mand igen hva - med skruemaskine mellem hænderne, planker i haven, og så går ferien da også med nogle små projekter :-)

Glæder mig til at se resultatet :-)

Anonym sagde ...

Hvorfor er torque-skruer en selvfølge? Er du bange for at naboens unger skal skrue sig ind til jer? :D

Boa sagde ...

Hæ He.. næh for jeg ved ikk' om den nye nabo har børn.
Torque skruen er en selvfølge, da den er den fedeste opfindelse siden krydskærven (nogle ynder at kalde den stjerneskruen), da den er lavet i et hårdere materiale og det mangekantede hul ikke går istykker og ej heller smadrer mine bits.
Alt i alt er torque bare så meget federe og mere præcist og meget mere holdbart at arbejde med.
(yeah... man kan osse nørde i skruetyper!!!)