tirsdag den 4. september 2007

Knock Knock... Who's there??

Indholdet af dette indlæg har jeg slettet, da det indeholdt et link til et mail-alias oprettet til lejligheden. Men nu bliver jeg voldspammet på denne, så hermed ... pist væk.

Det var nu heller ikke et særligt vigtig indlæg.

Boa

mandag den 3. september 2007

Sikke en weekend...

...fortalt i ord og billeder:



Der skete jo en del fra fredag middag til lørdag aften.



Jeg har været på AMU i et par uger og nu må jeg køre den her:





Og disse her:





Samt en hel masse andre modeller, som jeg ikke lige har billeder af... jow jow... nu har Boa'en osse truckkort.... så må vi se om jeg får brug for det... jeg tror det.




Det lyder jo let nok, ikk'? At tøffe rundt i et lille hundehus og flytte paller... men se lige hvordan det ser ud indefra når man skal løfte pallen... det er jo rimeligt overskueligt...

...men se så, hvordan det ser ud når selv samme palle skal stables ovenpå en anden:





Hmmm... vi lader billedet stå et øjeblik, så læseren kan danne sig et over- eller udblik.





Nå..men det var så det...pappet er i hus og det er fredag den 31. august kl 11:30 og her er en forkortet version af hvordan weekenden bare strøg afsted:




Fredag :



Op kl 6:30 - AMU til kl 11:30 - kørte direkte til Rømo for at lave lyd, ankomst kl 13.



Opstilling af scene til kl 19 - afvikle lyd på danseband samt være systemtekniker/babysitter for One Two's 2 lydmænd til kl 1.00



Lørdag nat... festen fortsætter på Rømø



01:00- selv lave lyd på 2 x 70 minutters koncert med det andet band, derefter pakke sættevogn med DET HELE til kl 3:45 - køre hjem til Ribe og sove i halvanden time til kloken 6:30.


Lørdag, fortsat:


Op 6:30 - køre til Esbjerg og møde min chauffør og ven Jakob http://www.jokih.dk/ køre til Viborg, ankomst kl 9 - opstille scene og lave lydprøve - afvikle orkester, SP, Just & Frost fra kl 13 til 14.


14 - 16: Pakke ned og køre til Esbjerg kl. 16, hjemme 18:30 spise aftensmad - sove på sofaen til klokken 6 søndag morgen - gå op i seng og sove videre til kl 11 og så ellers være meget meget træt hele resten af søndag, som gik med kaffe og en lille lokal skattejagt med Fruen og Hunden ( mere om skattejagter i en anden log, på et andet tidspunkt)



Sådan så Cirkusteltet ud på Rømø:







...der var to scener ved siden af hinanden, den højre til One Two, den anden til dansebandet, Festmaskinen.

Herunder: Effektskabet ved FOH. I venstre skab sidder compressors(fra DBX), som holder styr på de enkelte instrumenters niveau, samt gates, som lukker for instrumenernes mikrofoner, når der ikke er lyd til dem.



I højre skab sidder alt det sjove: Dansk produceret digital equalizer fra TC - den hedder EQ Station og er super fed.. det er den man poplært sagt justerer bas og diskant på højtalerne med.

Under den sidder diverse rumklang- og ekkomsakiner samt CD-spiller o.s.v... lækker gear!



Alt det som du ser på det ovenstående billede, kan pakkes ned i en lille bitte, men lige så magtfuld, og i øvrigt programmerbar Yamaha digitalmixer - Den heddr LS9, den havde orkestret så selv med, til at lave monitor (lyden på scenen så orkestret selv kan høre hvad de laver... den ser sådan ud:

...ja... det er Nina & Cecilies trådløse mikrofoner der ligger dér..wwooohhh!


Denne blev betjent af Henrik Grønbech, som er en meget erfaren og meget flink lydmand, som jeg har arbejdet samen med før.


Til sidst: den mixer jeg selv brugte, da jeg mixede lyden på Festmaskinen. Det var en gammel Soundcraft s12 momitormixer, som ved denne lejlighed blev omkonfigureret til at være en (slags) FOH mixer:



"Jamen, hvorfor er der kun skruet op for de første 7 knapper på den?" - spørger du så?

Jo, det er fordi da dette billede blev taget, havde vi kun lavet lyd på trommesættet.. sådan her, så den ud senere på aftenen:


...hvis du kigger efter, kan du se instrumenternes navne noteret på malertapen.

De 6 sangmikrofoners kanaler er placeret ude til højre på pulten, og kan ikke ses på dette billede.

Billeder fra lørdagens koncert i Viborg, som var en tjeneste for min booker INVI, kan du se på Jakob's blog http://www.jokih.dk/

Tak fordi du stod denne lange stil igennem.

Og tak, tak, mange tak, til Jokih, fordi du gad hygge dig med mig lørdag, og fordi du kørte bilen både ud & hjem... det var lige hvad jeg havde brug for... og tak for rundstykker

Boa