torsdag den 22. november 2007

Modellen er godt igang

Har været meget lidt aktiv her og meget lidt social de seneste uger.



Det er der to grunde til.




1) der er jo grænser for hvor meget jeg har kunnet fortælle i billeder, da vores scenografi jo gerne skulle være en overraskelse for dem der kom ind og så premieren.





2) vi har haft hylende travlt i teknikken, da vi denne gang, efter endt sceneopbygning, kun havde 2 uger til at producere forestillingen op på scenen med lys lyd og video.




En anmelder fra Fyens Amtsavis er da også gået så vidt, at hun i sin anmeldelse roste teknikken for dens bedrifter. Nu skal vi jo lige huske, at det er musikerne og skuespillerne der driver værket, og at vi (teknikken) understøtter dem...men alligevel..... det er stort denne gang i teknikken:




Vi bruger ALT hvad der kan bimle og bamle af lys og lyd og således er der denne gang hele 3 projektorer på job så vi kan skyde to bileder på 12 x 6 meter OG et på 2 x 3 meter (cirka), over 100 forskellige lamper, 2 bevæghoveder (lamper der kan dreje og skifte farve/focus) et HAV af bærbare computerer til at køre det, en videomixer et oscilloscop, 16 trådløse kanaler, kilometervis af kabler et næsten komplet trommesæt, saxofoner, klarinet, div. guitarer, en kontrabas, en elbas, et stagepiano, et keyboard, et midimodul, et helt lydstudie med sampler, 4 synkrone ekkomaskiner (blot til eet nummer, hvor Guy Moscoso synger i kor med sig selv)... afviklingen inkluderer en lysmand, en videoafvikler, en scenemand (som også spiller trommer) og en lydmand.




Der er 8 mennesker på scenen: En Englænder, en Amerikaner, en Nordmand, 3 Fynboer, og en kongelig skuespiller, og aldersmæssigt spænder de fra 21 til 87.



Jeg bruger over 32 kanaler til deres stemmer og instrumenter, lydkort m.v.




Scenografien skal illustrere et livsforløb - fra infantil uvidenhed til den højeste visdom.... dette forløb går op og ned - ifølge Kierkegaard - og den har vi illusreret med en podieopbygning som i sidste ende er over 3 meter over gulvhøjde:




Her er den indledende stregtegning:



Og her er den indledene grundscene under opbygning:



Nogle dage senere:







Senere endnu, nu med mig, så man kan se hvor stor den er, jeg måler 1,69 meter i højden:






Her er den forfra med skuespillere på:


og nu med lidt indledende lysdesign (det er eet af bevæghovederne der laver lyssøjlen):














og til sidst: et professionelt billede taget af Sheila Burnett (med copyright)


"Arh hvad?" - siger den opmærksomme læser så -"bruger i lysstofrør??"


Nix svarer jeg så.. det ligner, men i virkeligheden er det nogle RET geniale fættre som hedder Martin Stage Cyclo, og det er amaturer med 4 rør i rød, Grøn, Blå og Hvid. de kan dæmpes (hvilket lysstofrør normalt ikke kan, og dermed kan man blande alle farver i alle styrker med dem.... Skriiiiiiiiigende dyre, men viiiiiild effektive til mange formål.


En ting er sikkert, denne forstilling kommer aldrig på tourné i denne opstilling, da den vil age alt for lang tid at bygge op hver gang..men den kan sikker bygges om til tour-formål senere hen.


Se.. det er hvad der er blevet knoklet med. sammen med følgende teknikere:


Jens, Tajs, endnu en Jens, Claus, Poul, Tomas, Rico, Jørgen, to praktikanter, Annette, Tom, og Jesper.


Nu står den på afvikling indtil den 8/12 2007 og NU er det endelig blevet tid til at sove længe på hverdage...hæ hæ..og blive længe oppe.



Tak for interressen


Boa


...PS sangene er fede, musikerne er drøn hamrende dygtige, publikum elsker det, og det gør jeg også... Teater er Verdens sjoveste job!