søndag den 27. april 2008

Hvad køber en lydmand.......

.......når han skal købe gave til lydkonen?




Tjah... når man nu selv arbejder med, og er vild med flightcases som disse:

(billede venligst snuppet fra KW Cases' hjemmeside)
Ja, så skal Fruen I Huset da osse ha' fornøjelsen, så jeg købte denne til min kone i weekenden:

Den er ret sej, ikk'?

Nu kan det jo være lidt svært at se på billedet, hvor stor den er, og nogle vil nok osse tænke "hva' pokker skal Fru Lydmand da bruge den til?"

Fair nok.... rul ned for at se svaret.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

...sku' hilse og sige, at Fru Lydmand blev glad for den.

Boa

onsdag den 23. april 2008

So, what are you up to?

..eller, hvad roder du egenlig med for tiden?



Der har været stille på bloggen, men jeg har osse haft travlt på det sidste.

Hovedsageligt, og heldigvis, med lydarbejdet.



Jeg har haft nogle spændende jobs for bl.a. INVI A/S og Paletten, og for at namedroppe lidt, så kan jeg da bryste mig af, at jeg nu 2 gange har været ude med et anlæg til Simon Mathew. Første gang på Torvet i Grindsted og anden gang var på Posttorvet i Skive. Meget arbejde for 30 minutters musik, men det er en udsøgt fornøjelse, at være ude med et anlæg der bare sparker r...! og se, at både kunstnere og deres lydmænd er tilfredse med behandlingen. Jobbet for INVI har også givet mig en super hyggelig oplevelse i Hadsten, oppe ved Randers, hvor jeg stillede anlæg op til hvad der skulle ende med at blive en super hyggelig Esther Brohus koncert.


Esther-aftenen endte med at blive helt familliær, da Fru Esther insisterede på, at jeg da selvfølgelig skulle spise sammen med resten af famillien ude i bandrummet. Når jeg skriver famillie, så mener jeg det, for hun har sin datter med som korsanger, og datteren havde sin nyfødte med, og derfor skulle hendes mand jo osse med (for nogen skulle jo passe den bette).


Simon Mathew koncerten I skive blev hurtigt efterfulgt af et andet job på Paleten samme aften: Urik Wilbæk holdt sin 50 års fødselsdag for "de nærmeste 80" mennesker, og der var booket fiskebuffet og orkester.... og orkestret var ingen ringere end TV2. Det var jo en hemmelighed til sidste øjeblik, og jeg skal da lige love for, at der blev tabt nogle kæber da Steffen Brandt gik på scenen, og så blev der ellers danset & skrålet i en halvanden times tid.... kanon fedt at få løn for at sidde og se TV2.. yey!



Sidste uge havde jeg Jakob med som kammerat og hyggefætter, da jeg skulle være systemtekniker for Young Dubliners. De har ikke en pind med The Dubliners at gøre, og det kan man også tydeligt høre, hvis man besøger deres hjemmeside... det var rock a' la' Wolfstone, blot med mere sang. Det var rigtigt hyggeligt at have Jakob med som selskab i bilen og som teknisk interesseret og hjælpende hånd under opstillingen og under koncerten. Det var nok også det hyggeligste og samtidig fedeste band + tekniker jeg havde mødt i lang tid.... i den forbndelse vil jeg da lige ENDNU en gang nævne min gode gamle Bang & Olufsen båndmikrofon, som jeg tilbød Young Dubliners' lydmand at bruge... DET ville han da gerne og han gik resten af aftenen og sagde ord som faboulus ,awseome, wow, I've never heard anything like it! og så videre...han var vildt begejstret... hæ hæ.. endnu et point til de gode gamle klassikere i mikrofonkufferten, især da, fordi det var en amerikans lydmand, som så lige opdaged endnu et godt dansk produkt.



Den kommende tid byder på et X-factor show i Viborg og i denne weekend både Radien på Fyn (som jeg selv skal lave lyd på) + Led Zeppelin jam i Viborg.



hmm.... det blev så et blogindlæg der mest af alt var en større omgang namedropping....men hva' man har da lov at blære sig ikk?

Hvis du vil se flere navne, så kan du se en næsten komplet liste her.

OBS! grundet en del irriterrende spam på kommentarsiden af min blog, er der nu indført et kodeordssyetem på siden...lidt bøvlet, men dog desværre nødvendigt.



Tak, fordi du læste med.

Boa